Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Anne Marit Tynes

Anne Marit underviser både i yoga og pilates og har undervist siden 2005. Hun er STOTT sertifisert i matte og Pilates Room sertifisert på reformer. Anne Marit er også sertifisert YogaUniao og Vinyasa TT hos OsloYoga og Pia Maria Kozlowski. Anne Marit har gjennom årene praktisert både Asthanga, Medisinsk Yoga, Yin , Viryayoga og Vinyasa.

Hun underviser med en lekenhet og ønsker at yoga skal være forståelig for folk flest. Hun bygger bl.a opp timene rundt den terapautiske og energetiske effekten av stillingene. Anne Marit ønsker at alle skal kjenne på følelsen av en kropp fri for smerter, og en kropp som man kan kjenne seg sterk og fri i. Frihet i kroppen gir også frihet i tankene.

Anne Marit underviser i :
Pilates ,Vinyasa, Yin, Yogalates

Annen bakgrunn:
Anne Marit er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet. Hun har blant annet gjort tre sesonger på Wallmans Salonger Oslo og turnert med Wallmans On Tour. Hun har danset, koret og koreografert i Melodi Grand Prix og var korist/danser I Eurovision Song Contest 2012. Hun har medvirket i “Chicago” på Stockholms Stadsteater, “Cabaret”, “Fame”, “Jesus Christ Superstar”, “Harry Oliver “ og Stjårnklart turne I Sverige, Variete på Chat Noir, Høsten 2018 står Anne Marit på scenen I “Flashdance” på Chateau Neuf.

Er du interessert i denne instruktøren?