Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Benedicte Sofie Eilertsen

Benedicte praktiserer primært ashtanga yoga, men kombinerer gjerne fysisk krevende yoga og mykere varianter. Yoga-praksis gir Benedicte fleksibilitet, pust-kontroll og fokus. Kroppskontrollen og kroppsbevisstheten yoga gir henne skaper glede og utvikling i andre aktiviteter hun er glad i, som ski, løping og sykling.

Yogatimene til Benedicte er uformelle og passer for alle nivåer, og sikter mot å gi deltagerne en stødig praksis de også kan dra nytte av på egenhånd. I timene fokuserer hun særlig på pust og åpning av kroppen, for å restituere eller ruste kroppen for en dag på kontoret og annen trening. Benedicte liker at yoga byr på utfordringer, mestringsfølelse, et roligere sinn og en gladere kropp - et godt utgangspunkt for balanse og utvikling i hverdagen.

Har undervist:
Ashtanga Vinyasa

Yogasertifisering:
RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen bakgrunn:
Bachelorgrad i utviklingsstudier ved Universitetet i Oslo
Mastergrad i helseøkonomi ved Universitetet i Oslo

Jobberfaring:
Kreftforskning
Legemiddelindustri

Er du interessert i denne instruktøren?