Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Cassandra Loo

Cassandra Loo har sin grunnutdanning som danser, og har jobbet for Sats Elixia i mange år. Hun har praktisert mange ulike former for yoga, men i de siste årene primært Ashtanga Yoga som hun også har sin grunnutdanning innen fra HiYoga. I hennes timer vil du oppleve flytende sekvenser sydd sammen av gjenkjennelige posisjoner fra Ashtanga og Vinyasa serier.

Hun kan ha fysisk krevende time som utfordrer deg på nye måter og gi økt styrke, balanse og bevegelighet. Det er timer hvor du vil få opp pust og puls på en leken måte, med fokus på styrking av kjernemuskulaturen for å forebygge skader, samt åpning av kroppen for å skape en mer fysisk frihet til å bevege deg fritt. Det er timer som passer for ulike nivåer, og det tilpasses for enkeltindividet.

Yogasertifisering:
RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen erfaring:
Utdannet ved Operaens Ballettskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående og BA i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Har 10 års ansiennitet som profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Har vært å se i produksjoner som "West Side Story" på Kilden teater, "Per Gynt" på Den Norske Opera og "Orlando" på Rogaland Teater.

Er du interessert i denne instruktøren?