Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Cecilie Lassen Sveum

Cecilie sitt fokus i yoga praksisen er å knytte pusten til bevegelsen. Gjennom pustens rytme oppstår en naturlig flyt og vi kan oppleve yogapraksisen som en bevegelig meditasjon. Noen posisjoner kan være mer utfordrende og kreve styrke og stabilitet, og andre kan være lett og myke og kreve fleksibilitet. I spennet mellom det stabile og det fleksible kan vi gjøre nye oppdagelser om oss selv.

Cecilie underviser i:
Power Vinyasa Yoga, Gentle Flow, Restorative og Yoga Nidra meditasjon

Erfaring og yogasertifisering:
2018
Green Yoga International, Mallorca
200 RYT

2018
Atman Yoga School, Oslo
25 RYT Hour Restorative Yoga & Yoga Nidra Teacher Training

2019 340 hour
Atman Yoga School, Oslo
200 RYT Vinyasa and Ayurveda Teacher Training

2018 –November 2019
Atman Yoga School, Oslo
Advanced Vinyasa Yoga Teacher Training

2018/2019
Mentorship med Vinyasa yoga and Ayurveda teacher Jessica Winderl
Daglig praksis i mange år

Diverse Workshops med:
Alexander Medin, Pernille Bønkan, Ivar Vehler (mindfulness), Adrianne Smith, Jessica Winderl, Sea Marie Mirand, Krissa Ludvigsen, Bjørn Omholt Jakobsen med flere.

Cecilie underviser ved flere yoga studioer i Oslo og Bærum, samt privat og i grupper på Mallorca, Spania.
Hun holder også flere nybegynnerkurs, og underviser som assistent lærer i Restorative Yoga og Yoga Nidra TT gjennom Atman Yoga School

Annen bakgrunn:
Cecilie har mange års erfaring som HR ansvarlig og leder i privatnæringsliv og brenner for å undervise yoga og meditasjon i bedrifter. Cecilie er også utdannet Gestaltterapeut og coach. Gestalt teori er en holistisk, klient-sentrert tilnærming med vekt på å utvikle evnen til å være tilstede med varhet i alle aspekter av livet. Yoga filosofi og Gestalt har mange likheter. Cecilie er opptatt av å se sine elever og være tilstede for dem i yogaklassen.

Er du interessert i denne instruktøren?