Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Hanne Agathe M. Wathne

Veien til yoga startet gjennom reisene i Asia i 2014 og har sakte men sikkert blitt et stødig anker i livet hennes. Hun fullførte yogalærerutdanningen over ett år med Alexander Medin på Nøsen i 2018. Agathes tilnærming i timene er helhetlig og hjerteåpnende med fokus på intensjon. Intensjonen vi setter minner oss på hvordan vi kan ta med yoga inn i livet våres utenfor matta. Tilpasset den enkeltes behov blir du ledet gjennom en time som åpner, styrker og roer ned virrvarret av tankemønstre. Hun bruker gjerne skreddesydd musikk som støtter en god flyt i sekvensene. Nå holder hun jevnlig yogatimer for det kreative coworking spacet 657 Oslo og for Hafslund Strøm.

Erfaring og yogasertifisering:
Nov 2014 - Des 2014
Santosha Yoga Institute, Bali
RYT 200

Nov 2015 - Des 2015
K Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute, Mysore
Ashtanga Yoga, Saraswati Jois

Des 2015
Nicole Parke, Mysore
Thaimassasje, grunnkurs

Aug 2017 - Jun 2018
Nøsen Yoga & Fjellhotell
Yogalærerutdannelsen RYT 200 m. R. Alexander Medin

Samt flere mindre yoga-workshops i Oslo og på Nøsen, bl.a. med David Roche, Alexander Medin, John Bentham og Suleman Ala K’in Malik.

Annen bakgrunn:
Agathe har jobbet flere år som grafisk designer og kreativ frilanser.

Er du interessert i denne instruktøren?