Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Hanne Renette Aadnhøy Goa

Hanne har en lystbetont og upretensiøs tilnærming til yoga i timene hennes. Hun ønsker at man skal kjenne både mestringsevne og lærelyst. Timene er gjerne fysisk krevende, men tilpasses alltid etter klassens nivå og den enkelte elevs behov. Det er ingen krav til prestasjon, men i stedet fokus på pust, tilstedeværelse og respekt for egne grenser og dagsform. Hanne er veldig glad i dynamiske timer med fokus på styrke, balanse og fleksibilitet, men har også en forkjærlighet for myke timer, med mer restorative yin øvelser hvor fokus først og fremst er milde øvelser, avspenning og pust.

Formell Utdannelse:
2005, Cand polit. Medievitenskap: Universitetet I Oslo,
Bachelor: England, Frankrike og Australia.

Yoga Utdannelse/erfaring:
Begynte å praktisere yoga i 2003 da hun kom til Norge igjen etter flere år som student i utlandet. Begynte med Ashtanga. 2014: Jeg tok utdannelsen min som yoga lærer ved Nosara Yoga Institute i Costa Rica, ytt 200 h, Vinyasa Flow.

Hun har jeg jobbet både i inn og utland, og tilbragt de siste årene, halve året i tropiske strøk for undervisning og praksis. I Oslo har hun jobbet for flere studioer (hovedsaklig Indah Yoga) samt bedrifts yoga og privat timer. Steder Hun har jobbet: Indonesia, Costa Rica, Mosambik, Sør Afrika, Sri Lanka og Ibiza.

Er du interessert i denne instruktøren?