Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Ragnhild Skari Iuell

Ragnhild Skari Iuell studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin i USA. Hun har i mange år interessert seg for og drevet med Yoga og meditasjon. Hun er sertifisert MBSR og MBCT instruktør ved IMA i Tyskland. Ragnhild har erfaring som fastlege og har også jobbet 5 år på medisinsk divisjon ved Ullevål sykehus som lege og forsker

Hun har siden 2007 hatt sin legepraksis på Balderklinikken med en helhetlig og naturlig fokusert tilnærming til helse og mange vanlige plager og sykdommer. Ragnhild jobber også på Lovisenberg DPS hvor hun holder 8 ukers i MBSR og MBCT. I tillegg trener hun utbrente leger i oppmerksomt nærvær på Modum bad. Spesiell interesse har hun for hvordan levd liv og helseplager henger sammen. Særlig interessert er hun i hva vi selv kan gjøre for å leve et godt liv og møte de utfordringer livet gir oss.

Er du interessert i denne instruktøren?