Instruktørinformasjon

Bedriftsyoga har mange erfarne instruktører innenfor både mindfulness og yoga, og nedenfor kan du lese mer om den spesifikke instruktøren du valgte fra listen. Dersom du har et spørsmål kan du kontakte oss gjennom skjemaet du finner øverst til høyre i navigasjonen på siden.

Sigrid Westeng Odden

Sigrid Westeng Odden fullførte 200 timers Asthanga Vinyasa lærerutdanning på Hiyoga høsten 2016 med Basia Lipska og Mikkel Lund som hovedlærere. Siden den gang har hun undervist Vinyasa og Asthanga timer på Bislet bad og holdt kurs på Kampen Helseklinikk. Hun har også hatt barneyogakurs på Vålerenga skole.

Hennes første møte med yoga var i 1999 da hun studerte religionshistorie i India. Sakte, men sikkert ble yoga et viktig verktøy for å takle stress og livets utfordringer. Sigrid er opptatt å undervise yoga slik at det blir tilgjengelig for alle. Hun underviser med humor og varme og justerer stillinger ut fra den enkeltes behov. Hennes mantra er at alle kan ha glede av yoga uansett alder eller hvor stive og utrente de er.

I sitt yrkesliv har hun jobbet som prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver innen kultur, det offentlig og i bistandsorganisasjoner. Hun har også bodd og jobbet Kamerun i Vest-Afrika. Flerkulturell kommunikasjon har vært et gjennomgående tema i hennes jobber. Hun har utdanningsbakgrunn fra universitetet i Oslo med masterstudier i religionshistorie, statsvitenskap og organisasjon og ledelsesstudier i fagkretsen. Deler av studietiden bodde hun i Sør-Afrika og i India.

Er du interessert i denne instruktøren?