Om oss

Nedenfor kan du lese om bedriftsyoga, og hva vi kan tilby deg som privatperson eller bedrift. Ved å trykke på knappene nedenfor, kan du finne oversikt over alle våre yoga og mindfulness instruktører.

Hvem er vi i bedriftsyoga?

Bedriftsyoga tilbyr erfarne instruktører innen yoga og mindfulness. Vårt partnerskap med bedrifter fokuserer på å styrke bedriftens viktigste ressurs- menneskene. Studier viser at både yoga- og mindfulness- teknikker får ned sykefraværet, øker produktivitet og demper stress.

Tall fra nasjonale helsemyndigheter har vist at muskel- og skjelettplager samt stressrelaterte lidelser, som søvnproblemer, IBS og konsentrasjonsvansker er blitt store folkehelseproblemer. Mer og mer forskning, samt direkte erfaring fra våre instruktører viser at yoga og mindfulness tar tak i nettopp disse problemene som det moderne mennesket står ovenfor.

Vårt team består av flere instruktører med bred bakgrunn og ulike tilnærminger til yoga og mindfulness. Felles er at alle brenner for yrket og har god utdannelse og erfaring innen faget (minimum 200RYT). Vår bredde og samarbeid sørger for at din bedrift er garantert både fleksibilitet og kontinuitet.

yoga- og mindfulness timer fungerer også som team- building. For mange blir klassene ukens høydepunkt. yoga og mindfulness på arbeidsplassen gjør bedriften mer fremtidsrettet og en mer tiltrekkende bedrift å jobbe i.


Vil du se hvem alle i bedriftsyoga er?

Bestill din første time hos oss i dag

Kunne du vært interessert i å prøve mindfulness eller yoga som privatperson eller for bedrift? Send oss en søknad ved å trykke på knappen nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg.